El passat dimarts dia 14 de juny es va celebrar a Olot la 1a Mostra de productes i serveis d’empreses socialment responsables. La mostra va ser presidida per Joan Espona, President de la Fundació Garrotxa Líder i RamonTurrats, President de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisuara, com a organitzadors de l’acte que s’emmarcava en el “Projecte de transferència, implantació i consolidació del Codi de Gestió Sostenible” subvencionat amb elPrograma de Projectes Innovadors, patrocinat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.
Una seixantena d’empreses de la comarca de la Garrotxa i el Ripollès, entre les quals es trobava ADRI-NOC, es van reunir a l’Hospici d’Olot per tal de posar en comú les seves experiències i elaborar una dinàmica de grup, coordinada pel consultor de CumClavis, Manel Muntada. La dinàmica de grup consistia en què l’empresari reflexionés quin podria ser un valorafegit de la seva empresa.
En aquest acte van presentar la seva experiència el co-fundador de Nockin, Toni Campos,buscador social de serveis entre persones i Martí Terés , gerent de la producció artesanal d’olis i vinagres Oleum Flumen, de la comarca de les Garrigues.
Marta Canyelles, responsable del programa de nous filons d’ocupació del Servei d’Ocupació de Catalunya, va recalcar que estava molt impressionada del projecte de transferència,implantació i consolidació del Codi de Gestió Sostenible, al ser un projecte molt innovador i encoratjava altres comarques a seguir l’exemple.
Seguidament es va donar pas a la Mostra de productes de les empreses participants i a la seva interrelació, per una possible cooperació entre elles. La Mostra va tenir molt d’èxit i es preveu la realització d’un segona edició, properament.