La Setmana de l’Energia és una campanya que l’Insitut Català d’Energia realitza anualment amb la col•laboració de diferents empreses i entitats, que té per objectiu conscienciar a la ciutadania catalana en millorar la gestió energètica i afavorir el canvi d’hàbits en el consum energètic. La 8a. edició de la Setmana de l’Energia es celebra del 18 al 22 de juny i coincideix amb la Setmana de l’Energia Europea i l’any mundial de l’energia sostenible per a tothom de les Nacions Unides. Us proposem tot un seguit d’activitats adreçades a la ciutadania en general, al més petits amb la Setmana Petita, i als professionals amb la Setmana Tècnica.

Des del Punt d’InfoEnergia del Ripollès es participa amb l’activitat “Apreneu a comptar energia!” dins la setmana ciutadana. Amb aquesta activitat es vol posar a l’abast dels ciutadans diferents eines de comptabilitat energètica com a primer pas per detectar les situacions on es pot efectuar una millora del consum energètic. Això es farà repartint comptadors intel•ligents a un grup d’entre 10 i 15 famílies del Ripollès, amb la seva respectiva guia d’ús, per un termini de 2 mesos, per tal que aquestes famílies puguin veure, entendre i comptar el seu consum elèctric.

Per sol•licitar un comptador intel•ligent us podeu posar en contacte amb el Punt d’InfoEnergia del Ripollès (tel. 972704499) al llarg d’aquesta setmana.