Ets una empresa compromesa amb el teu territori? Vols fer créixer el teu projecte empresarial? Creus en el talent jove? Participa al Pràcticum Odisseu! 

52d8c550-7f40-4593-bd85-6007b73adc0a

QUÈ VOLEM

Amb aquesta iniciativa es vol incentivar l’estada de joves universitaris en pràctiques a les empreses rurals, per tal de promoure la competitivitat empresarial, així com el retorn i l’establiment d’aquests joves a les zones rurals.

PERFIL DE LES PRÀCTIQUES

Durada: min. 300 hores

Remuneració: min. 5€/hora (2,5€/hora d’ajut)

Quan: entre febrer i setembre de 2016

On: a 20 empreses i/o institucions de zones rurals

LES PRÀCTIQUES EN EMPRESA ODISSEU PERMETEN

  • Conèixer candidats amb formació avançada que puguin incorporar-se posteriorment a l’empresa o bé desenvolupar-hi una àrea de treball.
  • Obtenir un ajut per a remunerar a estudiants en pràctiques (2,5/hora) i l’estalvi dels costos de tramitació del conveni de cooperació educativa amb les universitats.
  • Difondre la teva oferta de pràctiques a totes les universitats catalanes i facilitar el procés de cerca de candidats en tractar-se de pràctiques remunerades i amb una preselecció de candidats per part de les universitats.

Per més informació clica aquí o bé contacta a info@odisseujove.cat o 973 481 644. Tens temps fins al 13 de desembre per enviar la teva oferta.

Categories: Cooperació