Aquest mes d’octubre es tanquen els projectes de cooperació catalana de la convocatòria 2014 i per això els grups d’acció local estan organitzant formacions i cloendes de projectes en diversos punts del territori. Aquest dijous 23 d’octubre, l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura participa a la jornada Esport, Turisme i Territori, que té lloc a Tortosa en el marc del projecte Esportour. El Leader hi portarà l’explicació d’una experiència que unifica esport i turisme del territori: la Trail Terra de Comtes i Abats.

D’altra banda, la setmana que ve, dimarts i dimecres 28 i 29 d’octubre, es clouran els projectes Energia i Forest, coordinat per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, i Masies + sostenibles, coordinat pel Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central.  Es presentaran els resultats aconseguits de cada projecte, es faran comitès de pilotatge i es visitarà un habitatge sostenible.

La jornada del dia 28 estarà oberta al públic i es farà de 16 a 20h, a la Biblioteca Lambert Mata de Ripoll. Constarà d’una benvinguda, d’una entrega de certificats d’estalvi d’emissions del programa CLIMA, de presentacions dels resultats d’ambdós projectes i de dues xerrades que començaran a partir de les 18h: Què fer davant el Canvi Climàtic? a càrrec del Sr. Salvador Samitier Martí, de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic; i Valor del bosc: perspectives socioecològiques, a càrrec del Dr. Martí Boada Juncà, naturalista i doctor en Ciències Ambientals.

També es comptarà amb l’assistència de Jordi Sala, director general de Desenvolupament Rural, així com Miquel Rovira, president de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura.

La jornada és gratuïta i cal inscripció prèvia a l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura. Al 972 70 44 99 o en aquest enllaç.

Acte_Cloenda EIF-MasiesSostenibles

Categories: Leader