El Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià (www.leader.cat) convoca un concurs d’Instagram, acció que es du a terme en el projecte de cooperació catalana Esportour, cofinançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i el FEADER, en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya.

Concurs-Instagram-Esportour-WEB L’objectiu és aconseguir captar imatges d’activitat esportiva en el medi natural i rural de les diferents comarques catalanes a través de l’etiqueta #esportour, per fomentar la participació i promocionar el turisme esportiu mitjançant els esdeveniments esportius que es realitzen en els diferents territoris. Aquesta és una iniciativa del Grup d’Acció Local del Baix Ebre i Montsià, Consorci BEMO i les entitats del Unió Excursionista de Catalunya-UEC Tortosa i el Club de Rem Tortosa, els quals seran els responsables de promocionar, dinamitzar i gestionar el concurs. Esperem que les imatges que participin tinguin un paper important en la promoció del territori rural català a través dels diferents mitjans web de promoció turística.

Descarrega’t les bases del concurs: Bases concurs Instagram Esportour 2014

ESPORTOUR és una iniciativa que compta amb la participació de 7 Grups d’Acció Local que treballen conjuntament per elaborar un Pla Integral de Gestió del Turisme Esportiu. El projecte neix amb la voluntat de consolidar una estratègia vital i arrelada a tots els territoris Leader: El foment del turisme com a element de desenvolupament territorial. No obstant això, es centra específicament en la promoció del turisme esportiu, i la seva sinergia amb els serveis locals i el patrimoni històric, gastronòmic i natural del territori. Així, en primer lloc, ESPORTOUR es planteja utilitzar els esdeveniments esportius que ja tenen lloc al territori com a element de dinamització econòmica. I, en paral·lel, treballarà amb l’objectiu de crear nous focus d’atracció en turisme esportiu. El valor afegit d’aquest projecte és l’aposta per una comunió entre el món rural i les seves potencialitats a través de l’esport com a reclam d’un turisme més sostenible i integrador.

Categories: Leader