L’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), ha publicat les bases reguladores dels Cupons d’Innovació BCN Smart Rural.

Els Cupons d’Innovació BCN Smart Rural són una nova línia d’ajuts econòmics per a microempreses del sector agroalimentari i forestal dels territoris rurals de la demarcació de Barcelona (àmbit Leader i Parc Rural de Montserrat, excloent les comarques metropolitanes). Els ajuts  subvencionen la contractació d’un servei d’assessorament expertés a dir, la transferència de coneixement necessària per dur a terme un projecte d’innovació. La quantia dels ajuts és del 80% del cost del servei, fins a un màxim de 2.950€ + IVA per empresa.

Podeu consultar les bases reguladores i descarregar els documents de sol·licitud en aquest enllaç: www.desenvolupamentrural.cat/cupons_innovacio. El període de presentació de sol·licituds va des del 3 de juliol fins al 20 de setembre de 2019 a les 14:00h.

Per a més informació, podeu contactar directament amb ARCA a l’adreça innovacio@arca-dr.cat o bé al telèfon 665 69 45 68.

Els Cupons d’Innovació BCN Smart Rural s’emmarquen dins del PECT BCN Smart Rural, un projecte de desenvolupament rural a les comarques no metropolitanes de la demarcació de Barcelona, implementat per la Diputació de Barcelona, ARCA i el CTFC, i cofinançat per la Diputació de Barcelona i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Categories: Leader