Actualment, molts territoris estan instal·lant calderes de biomassa de forma massiva. Els instal·ladors, en moltes ocasions, no disposen de la formació ni els coneixements adequats per a poder fer aquesta instal·lació adequadament, de manera que és veu una mancança de formació relacionada amb aquest camp.

Per aquest motiu, l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura a través del projecte de cooperació ENFOCC “Energia, Forest i Canvi Climàtic” amb la col·laboració del Leader del Camp, organitza un curs relatiu a la instal·lació de calderes de biomassa per a usos tèrmics. Aquest curs pretén dotar els participants dels coneixements tècnics necessaris per poder gestionar diferents tipus de calderes de biomassa, les seves particularitats i limitacions, el disseny de les sitges d’emmagatzematge així com els estudis de viabilitat per valorar la seva rendibilitat econòmica i conèixer la normativa actual que afecta aquestes instal·lacions.

Aquest curs està pensat per realitzar amb 2 jornades de 8 hores cada una. La jornada es GRATUÏTA i per poder assistir, cal inscripció prèvia a cada una d’elles.

La formació tindrà lloc a CONSELL COMARCAL DE L’ALT CAMP C/Mossèn Martí, 3 VALLS

El curs NO té cost per l’alumne. Està subvencionat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca I Alimentació, i pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural. Per realitzar la inscripció a la jornada feu click al següent enllaç:

INSCRIPCIÓ A LA JORNADA

curs-valls