Durant el pont de la Puríssima podreu degustar els productes del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i el Bisaura a la Food Truck La Tartana a:

MANRESA 

2,3 i 4 de desembre. Fira de Sant Andreu. De 9h a 22h. 

CAMPRODON 

8 de desembre. Fira de la Puríssima. De 11h a 21h. 

SANTA EULÀLIA DE RONÇANA

10 de desembre. Fira de Nadal. De 10h a 21h. 

SANT VICENÇ DE TORELLÓ

11 de desembre. Fira de Nadal. De 8h a 14h. 

tartana

La Tartana té per objectiu promocionar els productes del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i el Bisaura en fires i esdeveniments d’arreu de Catalunya. 

Del Ripollès promociona els productes agroalimentaris de la marca de garantia “Producte del Ripollès” –vedella, poltre, xai, trumfa, embotits, formatges, làctics, cervesa artesana-, i de la Vall del Ges, Orís i el Bisaura dona a conèixer els productes més destacats dels diferents productors i elaboradors.

La Tartana actua com un “restaurant amb rodes” que ofereix menús de producte local, i ajuda als productors agroalimentaris del territori a promocionar els seus productes i a sensibilitzar a la ciutadania dels beneficis de consumir producte de proximitat.

La Tartana és una manera original de facilitar el tast i el coneixement dels diferents productes agroalimentaris del territori. Es projecta com un espai estratègic per promocionar i difondre la cuina de muntanya i els productes locals, i de retruc ajuda en la promoció turística del Ripollès Ges Bisaura.