Curs ajornat per als mesos de setembre o octubre. Properament publicarem les noves dates.

Per a més informació: tel: 972 70 44 99 c/e: leader@ripollesgesbisaura.org

 

 

S’obren les inscripcions a l’Escola d’Emprenedoria d’Estiu 2018 que es realitzarà als territoris de la Vall del Ges, Orís i Bisaura en motiu de les accions proposades d’enguany per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura dins el projecte Odisseu, i que s’organitza conjuntament amb el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, Universitat de Vic i Universitat de Manresa (Universitat Central de Catalunya). Aquesta edició es portarà a terme del 2 al 13 de juliol amb sessions diàries de matins (9.30 a 13.30h) al Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i al Castell de Montesquiu.

L’Escola es planteja els objectius de capacitar a persones per iniciar el procés emprenedor, convidar als participants a la creació de la seva empresa, i acompanyar en les primeres fases de la creació de l’empresa. El programa s’estructurarà a partir dels items lògics que l’emprenedor s’enfronta quan inicia el procés i utilitzarà una metodologia híbrida amb classes magistrals, tallers, simulació i acompanyament i mentoring posterior. El contingut de les classes englobarà els següents temes; la Idea, el Projecte, el Procés, les Persones i Habilitats, els Recursos i Capacitats (Capital Financer, Capital Relacional, Capital Intel·lectual), la Organització, Referents, els Tràmits, l’Inici (BP i ES), i Presentació de Projectes. Podeu consultar el calendari del curs i ponents al següent enllaç.

Hi poden participar; estudiants universitaris, autònoms, emprenedors en creació i qualsevol persona interessada en l’emprenedoria.

Us podeu inscriure a través del següent enllaç. El preu d’inscripció és de 25 € (quantitat que s’haurà d’abonar a l’inici del curs)

Per més informació – Tríptic:

tel: 972 70 44 99

c/e: angels@ripollesgesbisaura.org

Categories: Leader