El proper 6 de març es durà a terme la Jornada de Cloenda del projecte “Energia i Turisme” que tindrà lloc al Castell de Montesquiu. Aquesta jornada és organitzada per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura.

En aquesta jornada es presentarà l’aplicatiu dissenyat per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, testat i posat a la pràctica pels diferents territoris cooperants en el marc dels ajuts per a la mitigació i adaptació al canvi climàtic de l’Euroregió. La jornada va dirigida a les entitats participants del projecte, a les empreses hoteleres vinculades en el mateix i d’altres que puguin estar interessades en aquesta temàtica i als equips tècnics dels Grups d’Acció Local de Catalunya pel que suposa d’oportunitat d’utilitzar-la com a eina de suport a les empreses i equipaments turístics existents en els nostres territoris rurals.

Per tal de poder fer una previsió dels assistents us agrairem ens confirméssiu la vostra assistència abans del dia 4 de març al correu: comunicacio@ripollesgesbisaura.org o al telèfon 972704499.

Us adjuntem programa de la jornada. http://issuu.com/energialeader/docs/jorada_clausura_energ.tur__1_

Categories: Leader