L’acte va tenir lloc el 22 de juny, amb la participació del director de l’Observatori Espanyol de la RSE.

Personal tècnic dels 18 Grups d’Acció Local del projecte Gestió Sostenible Rural van participar el dia 22 de juny a la jornada formatives entorn la Responsabilitat Social Empresarial en el Tercer Sector, que van tenir lloc a la localitat d’Eivissa. La trobada va comptar amb la participació del coordinador de l’Observatori de Responsabilitat Social Corporativa a Espanya i membre del Consell Estatal de RSE, Orencio Vazquez, que va oferir una magistral i realista ponència entorn el context actual de la RSE al món.

Durant la jornada, que es va celebrar al Consell Insular d’Eivissa, es va presentar també el programa Incorpora per a la reinserció de col•lectius amb risc d’exclussió social, que promou la Caixa; el projecte de Banca Etica Fiare i l’aposta per la gestió responsable de l’Associació de persones amb Necessitats Especials d’Eivissa i Formentera, de la Fundació Deixalles i de la xarxa de turisme, Red Ibiza.

La jornada es va completar amb una visita presencial als tallers de treball de la delegació de la Fundació Deixalles, a Eivissa.