El passat divendres dia 8 de juliol responsables de les gestories i assessories més rellevants d’Osona van assistir a una jornada informativa organitzada conjuntament per ADRI-NOC, l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i l’Associació de Desenvolupament Rural de la Catalunya Central. L’objectiu de la jornada era donar a conèixer els ajuts Leader als membres d’aquests col·lectius, atesa la seva estreta relació amb el teixit empresarial de la comarca d’Osona. L’àmbit d’actuació dels tres grups d’acció local és de 28 municipis.

Aquests ajuts s’adrecen a les microempreses en general i a les PIME’s dels sectors turístic i de transformació de productes agroalimentaris i permeten finançar fins a un 35% de les seves inversions a fons perdut. A més, els tres grups proporcionen un assessorament gratuït als beneficiaris per desenvolupar millores en els seus sistemes de gestió segons els principis de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE).

Tot i que la convocatòria d’ajuts no s’ha obert encara, les persones interessades poden sol·licitar informació sobre el procediment de pre-sol·licitud al 972704499, enviant un correu electrònic a gerencia@ripollesgesbisaura.org o bé adreçant-se a les dependències que l’associació té ubicades al Consorci Ripollès Desenvolupament, carrer Joan Miró 2-4 del Polígon Els Pintors de Ripoll (de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00) o bé al Consorci Vall del Ges Orís i Bisaura, carrer Enric Prat de la Riba, 17-19 de Torelló (dimarts i dijous de 09:00 a 14:00).

Categories: AjutsLeader