En el marc del projecte Leader Natura, que sorgeix amb l’objectiu d’incentivar el desenvolupament socioeconòmic dels espais naturals protegits i les seves zones d’influència, tot fent-lo compatible amb la protecció i conservació de l’entorn, l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura organitza la jornada formativa “La silvopastura i els Espais Test al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser” que tindrà lloc a l’Ajuntament de Llanars el dimecres 19 d’octubre a les 18.00h.

El valor afegit del projecte Leader Natura recau en fer que els Parcs siguin concebuts pels seus habitants com una oportunitat de desenvolupament econòmic i de millora de la qualitat de vida, i no com un impediment a les seves activitats. Alhora que es treballa per cohesionar tots els agents de la zona per tal que preguin consciència del valor del seu propi territori.

En aquesta jornada formativa dirigida a propietaris forestals, ramaders, empreses forestals, i personal tècnic d’entitats que s’encarreguen de la gestió del bosc,  es presentarà el projecte Espais Test Agraris del Ripollès i experiències de l’aplicació de la silvopastura a la comarca i en altres territoris.

 

16-10-19_jornada_silvopastura-001

Categories: Leader