Aquest cap de setmana La Tartana serà a la Fira del Tast del Bisaura a Sant Quirze de Besora. 

La Food Truck La Tartana és una iniciativa de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura amb col·laboració de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, que té per objectiu promocionar els productes del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i el Bisaura en fires i esdeveniments d’arreu de Catalunya.

La Tartana recorrerà diferents indrets, fires i esdeveniments per donar a conèixer el producte local del Ripollès i de la Vall del Ges, Orís i el Bisaura.

Per poder consumir producte local d’una manera natural i quotidiana, cal tenir l’hàbit instaurat. Una de les maneres més clares per treballar la sensibilització envers el producte de proximitat és començar a les escoles. Mitjançant La Tartana i el projecte Territori Educador. Ens mengem les valls també s’arriba a les escoles del territori. Els alumnes de les escoles que participen en el projecte Territori Educador. Ens mengem les valls, cofinançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el FEADER, i pels ajuntaments de Campdevànol, Camprodon, Orís, Ribes de Freser, Sant Quirze de Besora i Sant Vicenç de Torelló, podran gaudir d’un menú gratuït a La Tartana en algunes de les fires on serà present durant els propers mesos d’octubre, novembre i desembre.

MENJA’T EL TERRITORI A LA TARTANA!!!

[:]

Categories: Leader