En el marc de les mesures de prevenció del contagi del Coronavirus, l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura ha decidit suspendre la prestació dels seus serveis de forma presencial. La decisió s’ha pres a partir de l’activació, per part de la Generalitat de Catalunya, de la fase d’emergència 1 del pla Procicat i arran de les recomanacions dels especialistes.

L’Associació Leader continuarà oferint els seus serveis de forma telemàtica i telefònica, i  tancarà l’atenció al públic de manera presencial. Els tràmits i gestions amb l’Associació Leader es podrán fer  telefònicament al 972 70 44 99 o 630 26 25 80 i a través del web ripollesgesbisaura.org o pel mail leader@ripollesgesbisaura.org

SEGUIMENT I RECOMANACIONS

Seguirem pendents minut a minut de l’evolució de la pandèmia i de les mesures de prevenció del contagi recomanades per les autoritats competents com la Generalitat de Catalunya. 

Davant d’aquest episodi, l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura recomana fer cas dels consells preventius sobre el Coronavirus que es difonen per canals oficials, com és el cas del portal http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus, el compte de Twitter @SalutCat o el d’Instagram @Salut_cat.

Categories: Leader