L’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, amb la col·laboració del Consorci Ripollès Desenvolupament, tancarà l’oferta formativa d’aquest mes de juny amb el taller Màrqueting digital, t’interessa vendre mes?  a càrrec d’Acció 10.

Dirigit a empreses, emprenedors o particulars que necessitin conèixer i posicionar-se online i així incrementar el seu volum de negoci. Es donaran a conèixer les funcions i els avantatges del màrqueting digital i internet per tal d’aconseguir una millora en els resultats de les estratègies d’aquelles empreses immerses en processos d’expansió internacional.

Durada: 2hores
Horari
: 9:30 a 11:30h
Lloc
: dijous 19 de juny al Consorci Ripollès Desenvolupament

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 972 70 44 99, a través del correu: emprenedors@ripollesdesenvolupament.com o fent clic al següent link: INSCRIPCIÓ

 Bona assistència als cursos de creació d’empreses i xarxes socials

Més d’una trentena de persones ja han participat en les dues sessions que hem organitzat aquest mes sobre Com crear la meva empresa (6 de juny) i Les xarxes socials en l’àmbit empresarial (10 de juny).

CursXarxesSocialsiEmpresaweb

Properes formacions juliol 2014

De cara al mes que ve tenim previst dur a terme sessions sobre Estratègia i model de negoci: com potenciar el teu negoci (1 juliol), Despeses declarables i ingressos de l’Agència Tributària (4 juliol) i Cooperatives (10 juliol).