L’Associació Leader Ripollès ges Bisaura ja té programades dues noves jornades al voltant de l’empresa i l’emprenedoria, que tindran lloc els dies 6 i 10 de juny.

La primera porta per títol Foment de l’emprenedoria. Com crear la meva empresa i tindrà lloc el divendres 6 de juny, de 10 a 13h, a la seu de l’Associació, al Consorci Ripollès Desenvolupament. La jornada és gratuïta i es dirigeix a emprenedors o particulars que vulguin crear la seva empresa. Anirà a càrrec de Joan Pere Sellarès, tècnic d’emprenedoria del Consorci i assessor d’empreses, i tractarà temes com les diferents formes jurídiques, els models fiscals i els diferents règims jurídics, els certificats d’usuari de l’agència tributària i com emplenar els documents, tant d’hisenda com de la seguretat social. Les inscripcions ja estan obertes. Consulteu el programa (hi trobareu l’enllaç on cal fer la inscripció)

La segona jornada porta per títol Les xarxes socials en l’àmbit empresarial i està dirigida a autònoms i empreses que volen potenciar el seu negoci a les xarxes i millorar el seu posicionament. Tindrà lloc el dimarts 10 de juny, d’11 a 13h, al Consorci Ripollès Desenvolupament, i tractarà temes com les principals xarxes aplicades al món de l’empresa (Facebook i Linkedin), com actuar a les xarxes socials des del punt de vista de l’empresa i anàlisis a través de Google Analytics. Les inscripcions ja estan obertes. Consulteu el programa (hi trobareu l’enllaç on cal fer la inscripció)

Ambdues formacions compten amb el suport del programa Catalunya Emprèn gestionat des del Consorci Ripollès Desenvolupament.