L’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura col·labora en els premis ADNemprèn que convoquen Mas Vinyoles Venture Factory, l’Ajuntament de Torelló i la Universitat de Vic -UCC.

L’objectiu dels premis ADNemprèn és trencar els estereotips associats a l’emprenedoria i identificar l’ADN de l’emprenedor en si, més enllà del projecte.

Els premis són els següents:

Premi ADN Transformer a la trajectòria d’una persona major de 48 anys que hagi reorientat la seva carrera professional vers l’emprenedoria.
Premi ADN Starter a la trajectòria d’una persona emprenedora i la seva projecció de futur associada al o als projectes que hagi promogut i/o estigui promovent.
Premi ADN Smart Clean a la persona emprenedora (o un equip) que lideri un projecte empresarial tecnològic, sòlid i innovador en els camps de les anomenades cleantech o smart tech.
Premi ADN Gurú a la persona amb una llarga trajectòria emprenedora, que encarni els atributs de l’ADNemprèn i pugui representar un referent per a les noves generacions d’emprenedors.

Les persones candidates als premis podran presentar les seves pròpies candidatures o ser presentades per qualsevol entitat pública o privada, empresa legalment constituïda, o persona física, preferentment relacionada amb la promoció econòmica, empresarial o de foment de l’emprenedoria.

Poden presentar-s’hi emprenedors d’Osona, la Garrotxa, el Bages, el Berguedà, el Moianès, el Solsonès i el Ripollès

Et convidem a fer-nos arribar propostes que encaixin amb les diferents categories del premi. Només cal que ens diguis el seu nom i projecte aquí.

 

Categories: Leader