Divendres 6 de Maig, al Mas Vinyoles (Sant Pere de Torelló).  

MAPA

logo 1 ENERGIA I FOREST 2016-02

Cada vegada es fa més necessari que els territoris es preparin per la seva adaptació davant el Canvi Climàtic, implementant l’eficiència energètica, l’aprofitament de recursos endògens i establint processos de gestió territorial intel·ligent. L’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura ha participat en diversos projectes de cooperació territorial per una nova cultura energètica i per l’adaptació de diferents territoris rurals vers el Canvi Climàtic. Enguany coordinarà el projecte ENFOCC (energia, forest i canvi climàtic) en el que participaran tots els Grups d’Acció Local de Catalunya, alguns grups de l’estat Espanyol i un de Francès.

Per realitzar la inscripció a la jornada podeu accedir al següent enllaç:

INSCRIPCIÓ A LA JORNADA

Programació de la jornada:

  • Benvinguda i presentació de l’acte A càrrec del Sr. Oriol Anson, Director General de Desenvolupament Rural, el Sr. Jordi Fàbrega, alcalde de Sant Pere de Torelló i el Sr. Miquel Rovira, President de l’Ass. Leader Ripollès Ges Bisaura
  • Ponència Central: Adaptació al canvi climàtic a Catalunya A càrrec del Sr. Gabriel Borràs, Oficina Catalana del Canvi Climàtic.
  • L’eina ENEGEST per a la gestió Energètica A càrrec del Sr. Eudald Hueso, tècnic d’energia del Consorci Ripollès Desenvolupament.
  • El projecte ENFOCC: objectius i programa a càrrec del Sr. Albert Puigvert, Gerent de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i el Sr. Eduard Paredes, coordinador del projecte ENFOCC.
  • Presentació del CLIMA 2016 (compra d’emissions de CO2 per calderes de biomassa). A càrrec de la Sra. Carina Creixans, tècnica d’energia del Consorci Ripollès Desenvolupament.
  • Entrega diplomes de certificació CLIMA 2014 A càrrec del Sr. Oriol Anson, Director General de Desenvolupament Rural.
  • Visita guiada a les instal·lacions d’energies renovables i presentació del projecte del Mas Vinyoles. A càrrec del Sr. Ermen Llobet, director Mas Vinyoles
  • Cloenda de la jornada amb un pica-pica amb productes locals a càrrec de l’Aula d’Hostaleria de Ripoll.

 

programa

 

Categories: Leader