Vols guanyar un iPad 2 o un iPod Nano? T’ho posem molt fàcil. Aquesta és la premissa del Concurs Fotogràfic Captura l’Energia* que s’enquadra dins del projecte de cooperació EURENERS3, finançat per la XARXA RURAL NACIONAL del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i desenvolupat per 9 grups d’acció local: l’Associació TEDER de Desenvolupament Rural de Terra Estella (Navarra), entitat coordinadora del projecte; el Consorci de Desenvolupament de la Ribera de Navarra EDER (Navarra), l’ADR Comarca Serra de Cazorla (Jaén), l’Associació “Terres de Llibertat” (Ciudad Real), l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura (Girona/Barcelona), el Grup Omezyma Baix Aragó – Matarranya (Terol), el Grup Sierra de Aracena i Picos de Aroche (Huelva) i els grups romanesos Grupul de Actiune Locala “Plaiurile Oltetului” i Grupul de Actiune Locala “Dirjov – Plapcea – Vedea”.

Es tracta de fer una fotografia impactant relacionada amb l’energia, l’estalvi o l’eficiència energètica, accedir a la pàgina www.eureners.com i enviar-la amb una breu descripció. El participant entrarà automàticament en el concurs que el pot convertir en guanyador. El termini de presentació va del 7 de de febrer fins al 30 d’abril.

ConcursCapturaEnergia

Funcionament

El certamen té com a objectiu fonamental sensibilitzar i fomentar l’estalvi i l’eficiència energètica entre la població i, per tant, la cura del medi ambient. La participació es farà exclusivament a través del web www.eureners.com, a través del bàner del concurs que enllaça amb les bases i amb el formulari per a la tramesa de les imatges. Hi podran participar totes aquelles persones, sense límit d’edat, que de forma original mostrin algun aspecte relatiu a l’energia a través de fotografies. Juntament amb la imatge, també s’haurà d’adjuntar una descripció d’unes 70 paraules que faci referència a alguna mesura d’estalvi. També s’haurà d’omplir el formulari que es mostrarà a la pròpia pàgina amb les dades que es requereixen.

Difusió en xarxes socials i decisió

Mentre duri el concurs les xarxes socials adquiriran gran protagonisme ja que animaran a la participació. Un cop tancat el termini de recepció de propostes, un jurat integrat per una persona de cada grup d’acció local participant al projecte EURENERS 3 i un professional de la fotografia realitzaran una selecció de 20 fotografies que se sotmetran a votació en la pròpia web del concurs. Transcorregut el termini de votació, es triaran els 2 guanyadores entre les 5 més votades.

*Concurs “Captura la Energia” en el marc  del projecte EURENERS 3, projecte de cooperació finançat per la Red Rural Nacional del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, coordinat per l’Asociación TEDER

Categories: Leader