Empresaris del sector turístic del Ripollès van visitar aquest dimecres l’Associaciód’Agroturisme del Lluçanès, a la seu del Consorci del Lluçanès, a Santa Creu deJutglar, per tal de conèixer l’experiència de l’Associació com a model de treball conjunten benefici dels seus associats i del seu territori.

La jornada de visita va consistir en una presentació inicial sobre el funcionament i la gestió de l’Associació d’Agroturisme del Lluçanès per part del seu president. També van intervenir propietaris de cases de turisme rural, membres de l’Associació, que varen parlar de la importància de col·laborar entre ells. En la mateixa jornada es va realitzar una visita de coneixement a la casa de turisme rural La Casagran de 4 espigues com a model de turisme rural del Lluçanès.

Aquesta jornada de coneixement s’emmarca dins el projecte de cooperació catalanaGSrural: Cap a la consolidació de territoris smart o intel·ligents, subvencionat pel Departament d’Agricultura , Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i cofinançat pel Fons Social Europeu. L’objectiu d’aquest projecte és promoure un model dedesenvolupament socioeconòmic territorial i posar en valor els èxits territorials enmatèria de creixement intel·ligent, sostenible i integrador (Responsabilitat Social Territorial).

Més Informació

Àngels Guiteras

Ass. Leader Ripollès Ges Bisaura

972704499

rse@ripollesgesbisaura.org